Videoslots

Videoslots

Videoslots zijn precies hetzelfde als de oude vertrouwde gokkasten. Het verschil is dat ze qua beeld wat meer aandoen als een videogame (wat natuurlijk ook direct de naam verklaart). Bij videoslots heb je ook winlijnen en moeten de juiste symbolen op die lijnen vallen om prijs te hebben. De meeste videoslots zijn in een bepaald jasje gegoten en hebben een geheel eigen thema. En dat kan van alles zijn: van juwelen en diamanten tot aan filmpersonages en tekenfilmseries.

Wildsymbolen en bonusgames bij videoslots

Vaak beschikt een videoslot over wild-symbolen zoals bijvoorbeeld Starburst Videoslot. Als zo'n symbool valt dan neemt die de waarde aan van een ander symbool, zodat je meer kans op een winnende combinatie hebt. Ook zijn er scatter-symbolen die tot free spins kunnen leiden. Je moet dan minimaal 3 scatter-symbolen hebben verspreid over de verschillende winlijnen. Ze hoeven niet op dezelfde winlijn te staan, elke plek op de rollen is prima. Verder bevatten veel videoslots ook allerlei bonusgames, waar je nog veel meer euro's bij elkaar kunt winnen, een leuk voorbeeld hiervan is het populaire Gonzo's Quest spel.

Kleine bedragen inzetten

Het voordeel bij de meeste videoslots is dat je met hele kleine bedragen in kunt zetten. Zo kun je de risico's beperken tijdens het spelen. Vaak heb je de mogelijkheid om 1 cent per winlijn in te zetten, zodat je niet al te veel geld per spin kwijt bent (zelfs als je op bijvoorbeeld alle 25 winlijnen tegelijk inzet). Ook zorgt het ervoor dat je langer online kunt spelen. Niets zo vervelend als dat je na een paar keer inzetten al al je speelgeld kwijt bent.

Ook het plezier van gokken op videoslots beleven? Maak een keuze uit de vele mogelijke goksites en de bijbehorende slots.