Ascot Strategie

Ascot strategie : Systematisch inzetten.

Of je nu roulette gaat spelen of een ander spel in het casino uitzoekt waarbij je je inzet bij winst wil verdubbelen: de Ascot strategie is daarvoor een hele handige methode. Je zet elke beurt alleen in op onderdelen die 1 op 1 uitbetalen en waarbij je je winst verdubbelt. Speel je roulette, dan zet je bijvoorbeeld in op even/oneven, 1-18/19-36 of rood/zwart. Ascot is een lang bestaand systeem en wordt al jarenlang wereldwijd door roulettespelers gebruikt.

De werking van de Ascot strategie

Je begint met een serie getallen op een papiertje te schrijven. Dit mogen net zo veel getallen zijn als je zelf wil, maar een oneven aantal getallen is wel het. Wil je het eenvoudig (en niet al te prijzig) maken, kies dan bijvoorbeeld voor de getallenreeks: 1-2-3-4-5-6-7.

Inzetten bij de Ascot strategie

De eerste zet je het aantal fiches in dat gelijk is aan het middelste getal van de serie. Bij fiches van €1 is jouw eerste inzet dus €4. Win je, dan is je volgende inzet 1 getal hoger dan je vorige inzet. Elke keer dat je wint, ga je een stap omhoog in de getallenreeks. Verlies je, dan is je volgende inzet 1 getal lager. Dit zorgt ervoor dat je dus nooit ineens veel geld kan verliezen. Je stopt met inzetten als je ofwel onderaan ofwel bovenaan de getallenserie bent uitgekomen. En dan begint het spelletje weer van voren af aan. Je kunt de oude getallen weer hanteren, maar misschien dat je deze keer voor een andere reeks wilt kiezen. Dat bepaal je helemaal zelf.

Lang speelplezier met de Ascot strategie

Je bent lang aan het spelen met deze strategie. Je kunt namelijk niet ineens heel veel geld verliezen want je speelt steeds met kleine inzetten. Het nadeel van dit systeem komt naar voren als je steeds om en om wint en verliest. Bij de serie 1-2-3-4-5-6-7 valt dat nog wel mee omdat je dan bijvoorbeeld steeds €4 wint en €5 verliest. Per saldo dus een verlies van €1 per 2 speelbeurten. Had je een getallenreeks waarbij de getallen wat verder uit elkaar lagen, dan kan dit systeem jou (en je portemonnee) wel opbreken. Stel je kiest voor 2-3-5-8-13-20-30 en achtereenvolgens win je steeds €13 en verlies je vervolgens steeds €20. Je negatieve saldo is dan per 2 beurten €7 en dat wil natuurlijk niemand.

Zo zie je maar weer: aan elke strategie zijn voor- en nadelen verbonden. Wegen de voordelen volgens jou op tegen de nadelen, wat let je dan nog om de Ascot strategie te gaan toepassen?