Starburst

Starburst

Starburst is een spannend videoslot van Netent en is erg leuk om te spelen. Toen het net uitkwam (in 2012) moesten veel spelers nog even wennen aan het spel. Dat kwam voornamelijk omdat er nog geen enkel ander videoslot was dat te vergelijken was met Starburst. Op dat moment was Starburst nog enig in zijn soort. Inmiddels is het spel onder heel veel slotspelers zeer populair geworden. Zij prijzen meestal vooral de eenvoud van het spel. Niet te veel toeters en bellen maar gewoon een videoslot dat doet wat hij moet doen.

Hoe werkt Starburst?

De basis van Starburst is als volgt: er zijn 5 rollen met in totaal 10 winlijnen. Op de rollen zijn voornamelijk symbolen te zien van diamanten en edelstenen. Ook zijn de welbekende Bar- en 7-symbolen aanwezig waar de hoogste bedragen mee te winnen zijn. Je hebt kans op prijs vanaf beide kanten: dus van links naar rechts gezien of van rechts naar links. Meest opvallend (en leuk!) aan Starburst is de Starburst Wild optie, die kan vallen op de 3 binnenste rollen. Als dit symbool valt, dan wordt de gehele rol vastgezet. Zo heb je extra kansen op winst, want de Wild-symbolen kunnen ingezet worden voor elk symbool dat je nodig zou hebben voor een winnende combinatie. Bovendien blijft het Wild-symbool nog een extra spin staan, zodat je dubbel kans hebt op mooie winsten.

Algehele oordeel

Starburst is qua opzet een redelijk eenvoudig videoslot, maar daar zit nu juist ook het plezier van het spel in. De graphics zijn mooi en het spel combineert een retro-look (jaren tachtig) met cosmische muziek, ruimteachtige achtergronden en heldere neonkleuren. Het uitbetalingspercentage bij dit spel bedraagt iets meer dan 96% en het is een weinig risicovol spel wat iedereen gemakkelijk eens kan uitproberen. Inzetten kan bijvoorbeeld al vanaf 1 cent. Wat ons betreft is videoslot Starburst een echte aanrader!