Gonzo's Quest

Gonzo's Quest

Videoslot Gonzo's Quest is een spannend spel dat dankzij het afbrokkelen van de figuren op de rollen een extra dimensie met zich meekrijgt. Heb je een winnende combinatie van 3 of meer figuren naast elkaar op een van de winlijnen, dan verdwijnen deze symbolen en vallen er van bovenaf nieuwe symbolen naar beneden. Heb je direct weer 3 of meer symbolen naast elkaar, dan wordt je winst die je hiermee behaalt vermenigvuldigd met 2. Bij de volgende keer is deze multiplier maar liefst 3 en alle keren daarna (zolang je blijft winnen) zelfs 5 keer!

Avonturier

Gonzo's Quest is gebaseerd op de avonturier Gonzalo Pizzaro. Hij neemt je op een expeditie mee naar de de verdwenen stad van goud, El Dorado. Tijdens het spelen staat hij de hele tijd naast de rollen en winlijnen. Er zijn in dit spel 5 rollen met in totaal 20 winlijnen. De animaties zijn ook leuk gedaan: als je bijvoorbeeld even niet speelt, gaat Gonzo zich vervelen en begint hij een of andere schatkaart te lezen, net zolang tot je weer verder gaat met spelen.

De extra's bij Gonzo's Quest

Het mooie aan Gonzo's Quest is zoals al eerder genoemd de Avalanche-functie die ervoor zorgt dat je winsten kunnen worden verdubbeld; zelfs tot wel 15 keer je behaalde winst op de winlijnen! Heb je drie gouden joker-symbolen naast elkaar op je winlijn (dat mag ook door middel van het vraagteken, een zogeheten Wild-symbool), dan ga je naar het bonusspel. Hier ontvang je altijd 10 gratis spins (en soms zelfs wel 20!) met ook nog eens hogere multipliers. Druk op de spin-knop en het spel gaat automatisch 10 rondes voor je spelen in deze bonusronde, waarbij aan het eind alle winsten worden opgeteld.

Algehele oordeel

Gonzo's Quest is een enorm leuk en spannend te spelen videoslot. Je kunt inzetten vanaf €0,10 per spin zodat je veel speelplezier zult beleven zonder direct het gevaar te lopen veel geld in te moeten zetten.