Mega Joker

Mega Joker

Gokkast Mega Joker doet heel erg denken aan de oude vertrouwde gokkasten van vroeger. De kast bestaat uit 3 rollen met 5 wijnlijnen waarop de bekende fruitsymbolen, de bel en het getal 7 voorkomen. Ook zijn er jokers op de rollen aanwezig, wat ook wel logisch is als de gokkast Mega Joker heet. In het onderste gedeelte van de kast speel je met 1 of 10 munten inzet per keer. De muntwaardes variëren van €0,10 tot aan €1,00. Als je 10 munten inzet, speel je op alle 5 de wijnlijnen.

Mega Joker: hoe werkt het?

Als je in het onderste gedeelte 3 dezelfde symbolen op een rij hebt, verplaatst het spel zich naar de bovenkant van de gokkast.Dit is de supermeter modus waar je steeds 20 of 40 munten in kan zetten. Je kan er ook voor kiezen om de gewonnen munten direct te innen. De joker speelt verder een belangrijke rol in het spel. Het levert namelijk een mystery winst op: een rij met 3 jokers levert in het basisspel maximaal 200 tot 400 munten op. In de supermeter modus kan het zelfs oplopen tot 2000 munten!

Progressieve jackpot

Als je het bovenste gedeelte van het spel speelt, maak je ook nog kans op de progressieve jackpot van Mega Joker. Die kan op elk moment vallen en heeft niets te maken met de winnende combinaties op de gokkast. Hoe meer je de kast speelt, hoe groter de kans wordt dat de jackpot eens jouw kant op zal vallen!